Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
27 28 29 30
Konec školního roku
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
Prázdninový provoz v naší MŠ
19
Prázdninový provoz v naší MŠ
20
Prázdninový provoz v naší MŠ
21
Prázdninový provoz v naší MŠ
22
Prázdninový provoz v naší MŠ
23
Prázdninový provoz v naší MŠ
24
Prázdninový provoz v naší MŠ
25
Prázdninový provoz v naší MŠ
26
Prázdninový provoz v naší MŠ
27
Prázdninový provoz v naší MŠ
28
Prázdninový provoz v naší MŠ
29
Prázdninový provoz v naší MŠ
30 31
Drobečková navigace

Úvod > Úřední deska > GDPR

GDPR

Ochrana osobních údajů - informace o zpracování osobních údajů

Mateřská škola Brno, Absolonova 20a, příspěvková organizace, se sídlem Absolonova 892/20a Brno 624 00,  IČO: 71007822  jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje Mateřské školy Brno, Absolonova 20a, příspěvkové organizace, zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Organizace zpracovává pouze údaje  nutné pro chod školy a vyplývající zejména ze Zákona č.561/2004 Sb., v platném znění (Školský zákon) a ze  Zákona č. 262/2006 Sb., v platném znění (Zákoník práce).

Pokud Mateřská škola Brno, Absolonova 20a, příspěvková organizace zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od Mateřské školy Brno, Absolonova 20a, příspěvkové organizace (dále jen „organizace“) informaci o zpracování vašich osobních údajů;
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaných organizací;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané organizací jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných organizací, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu           s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů organizací;
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) organizaci;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno Vaším předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Svá práva vůči organizaci uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Výkon funkce pověřence pro ochranu osobních údajů provádí 

  • Název právnické osoby: J. K. accounting s.r.o.
  • IČ: 02734168
  • Adresa sídla právnické osoby: Hybešova 726/42, 602 00 Brno
  • Telefonické spojení pověřence: 725 654 319
  • Oficiální e-mail pověřence: gdpr@jkaccounting.cz
  • ID datové schránky: mqhehgz